fredag 12. juni 2009

Sommeravslutning for Frigg guttene våre!

Tirsdag 16. juni er det sommeravslutning for Frigg guttene våre, og denne har "sosialdepartementet" planlagt å arrangere i hagen hjemme hos Emil - hvis været tillater det..

Det blir trening som vanlig først, før vi går direkte opp til festen i 17:30 tiden. Her skal vi grille, spise is og ha morsomme fotball leker mm. Vi handler inn pølser og hamburgere på forhånd, men det hadde vært fint med et par kaker i tillegg hvis noen er glad i å bake:-). Noen kanner med kaffe hadde også vært greit. Det blir litt dugnadsånd, så vi foreldre får bytte på å grille og dele ut is, passe på at det ikke er for mange i trampolinen mm.:-)

Det er litt dårlig med parkering i innkjørselen, så dette må nesten gjøres i gaten for de fleste. Adressen er Svalbardveien 14, ett hvitt hus rett nedenfor der Tuengen allé deler seg, på høyre side.

Det blir jo en stor gjeng med både barn og foreldre, så hvis det pøser ned har Per booket Frigg huset i nødstilfelle. Men vi forhåndsbestiller selvsagt en nyydelig sommerkveld og gleder oss til en kjempefin sesong avslutning for både store og små!

For spørsmål, ta kontakt med Janne Hille

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar