lørdag 19. juni 2010

Årets første uavgjort for United

Frigg United – Lyn8 9-9 (5-2)
Tørteberg, 15/6-10, kl 17.00

United sin hengekamp mot Lyn ble spilt på Tørteberg tirsdag. Det nye tidspunktet for kampen gjorde at den ga god mulighet til oppvarming til sommeravslutningen hos Emil H.

United som for anledningen stilte 8 mann alle, slet mer i forsvar denne kampen enn det som er vanlig. Vi tilskuere opplevde heller ikke en så sterk avslutning på kampen som vanlig. I denne kampen tok United kontroll fra kampstart og ledet 5-2 til pause. I annen omgang fikk Lyn bedre uttelling og da kampen ble avblåst hadde begge lag scoret 9 ganger.

I denne kampen manglet Unitedlaget noe av den entusiasmen og spillegleden som har preget laget gjennom vårens seriekamper. Det var også tilløp til klager på dommeren. Dette på tross av han, etter denne reporterens syn, var banens klart beste aktør.

Det fulle mannskapet til United er Aksel, August K, August A, Emil, Felix, Henrik, Nicolay og Tinius.