fredag 18. juni 2010

Olavinho tilbake på Friggcelona

Friggcelona - Huk 9-5 (4-1)
Tørteberg, 17.06.2010 kl. 17

En sprudlende Olav tilbake på laget etter at han tidligere på dagen personlig ringte opp treneren fra SFO og sjekket mulighetene for spill i ettermiddagens kamp. Familen ble deretter stillet til veggs, og samspilling av korps ble resolutt byttet bort mot samhandling i det hvasse Celona-angrepet.
Med innlånt keeper Emil fra Barca i Bastians fravær var forsvaret like solid som før, og lykkelige Olav herjet på topp og noterte seg til slutt for 3 fine skåringer.
For øvrig en solid kamp, men ikke årsbeste hva angår samspill. Imidlertid skårer vi 3-4 mål på innøvd corner. Generelt mye mer fokus ved ballmottak om hvor medspilleren befinner seg, enn tidligere. Men motstanderne blir bedre de også ! Etter en lang 1. omgang på kunstgresset flyttet vi opp til ugresset og avholdt en kortere 2. omgang der. Benyttede spillere: Emil H., Wilhelm(2), Peder, Liam, Nojus(2), Adham(2) og Olav(3)

Dette var siste kamp før ferien, neste er tirsdag 24.august kl. 17.30 på Bygdøhus mot det andre Huk-laget. God sommer !