onsdag 9. juni 2010

Sikker Friggseier i tett lokalderby

Friggcelona - Frigg United 6-7 (3-3)
Tørteberg gress, torsdag 3, juni kl. 17.00

Stor innsats og mye prestisje i denne kampen mellom to hvasse Vinderen lag. Ladet stemning og betydelig tilskuerfremmøte. Lagene fulgte hverandre som skygger, og det var kun takket være en meget god dommer at kampen ikke utartet seg. Dommeren måtta sågar tilsnakke Uniteds særdeles engasjerte lagleder som oppholdt seg inne på banen deler av kampen. Den spesielt humpete banen og de ukurante målstørrelsene la ingen demper på atmosfæren. Friggcelona tok føringen og ledet en periode med 3-1 etter god uttelling på kontante avslutninger, men United har tydeligvis sluttet å miste motet, og beholdt fokus og konset inn 3-3 til pause. Fortsatte i samme sporet og ledet noe flatterende 7-3 midtveis i 2. omgang, før Celona våknet på slutten og kjempet inn 7-6. Dessverre for dem sto Henrik svært godt i mål hele kampen, og forhindret også en utligning i siste angrep. At dommeren av Celonas spillere ble beskyldt for å ha jukset med tiden og blåst av kampen for tidlig, skal vi ikke utbrodere her, men heller takke hr. Kraby som avledet spenningen med å organisere vannballong-krig straks etter kampslutt. Husker ikke skåringene til United som heller ikke legger den slags ut på webben, men for Friggcelona var det Wilhelm (4) og Adham (2). Christoffer og Peder gjorde en ny god forsvarskamp og har vært i klar fremgang en stund. Bastian og Liam en omgang hver i mål. Ny god kamp av Nojus.