United tilbake på vinnersporet i siste vårkamp

Frigg United – Huk2 5-3 (2-2)
Tørteberg, 17/6-10, kl 17.00

United sin siste kamp før fotballferien var torsdag. Denne ettermiddagen var det dobbeltkamp mellom Frigg og Huk på Tørteberg. Kun det Huklaget United skulle spille mot var ankommet ved kampstart. Friggcelona ”gjemte seg” derfor på kunstgressdelen av Tørteberg og ”lurte” det ankomne Huklaget til tro at de skulle spille mot dem. Da sto de fire oppmøtte Unitedspillerne slukøret (?) på gressbanen i sammen med en spiller fra Huk2.

Men slukøretheten ble erstattet av kampglød. Et kvarter sent kom kampen mot Huk2 i gang. Da var motstanderen ankommet og Unitedlaget hadde 5 spillere. Med med disse spreke gutta er ikke mangel på innbyttere noe problem!

Kampen ga da Huk2 mulighet for å revansjere seg etter 12-3 tapet mot United den 8/6. Unitedlaget var denne torsdagen bedre enn i kampen mot Lyn to dager tidligere. Kampen var jevn i første omgang og det sto 2-2 til pause. Det virket som unitedmaskineriet hadde blitt godt oljet i pausen. I andre omgang gled unitedspillet bedre enn i første omgang, og laget tok en solid og fortjent seier.

For United spilte Aksel, August A, August K, Emil og Henrik.

Med dette avsluttet United en meget god vårsesong. Den har vært preget av mange mål for – og få mål i mot. Bak resultatene ligger en stor framgang i samspill. Mange av målene våre har kommet etter meget godt fotballspill. Som lag har vi kommet veldig mye lenger i det å finne balansen mellom å sentre og å drible. I tillegg har forsvarsspillet i mange kamper vært helt strålende. Gode keepere har vi også. Også samholdet har hatt en positiv utvikling selv i perioder det går litt mot. Humøret hos denne gjengen er upåklagelig!

Neste kamp er bort mot Lyn7, mandag 23. august. Vi har mye å se fram til på kampfronten også etter ferien!