lørdag 4. september 2010

Storseier til United

Frigg United - Sørkedalen 19-4
Tørteberg, 1/9-10, kl 17.00

Som avslutning på en hektisk høstsesongstart, med 2 seriekamper og 6 cupkamper på en drøy uke, møtte United Sørkedalen på Friggfeltet torsdag. Som følge av en krympende spillerstall og et par fraværende spillere, måtte Adham forlate sine Friggcelonakompiser på nabobanen og hjelpe United i denne kampen.

Selv uten innbyttere var denne kampen fra start av fullstendig enveiskjøring. Friggutta sluttet ikke å skåre før de hadde banket inn nærmere 20 mål. Den sløve dommeren hadde for øvrig ikke med seg kuleramme på kampen og hadde store problemer med å holde oversikt etter som målene rant inn ...

Dette var ikke dagen med fokus på forsvarsspill. Til det var motstanderen rett og slett ikke god nok. Nivået på motstanderen var nok også en grunn til at dette ikke ble en kamp der United spilte sammen som de kan på sitt beste. Med noen hederlige unntak i løpet av kampen ble det veldig mye soloprestasjoner. Ja, det var sågar så lite samspill at det ble dårlig stemning internt i laget. Her har guttene fortsatt noe å ta tak i. Det beste bidrag til å få noen til å spille pasninger til seg er ikke å bare drible selv! Men resultatet ble imponerende 19-4!

For United spilte: Adham, Aksel, August, Emil og Henrik

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar