lørdag 20. november 2010

Bandy update

Bandysesongen er godt i gang. Her er noen hovedpunkter og nyttig info.

Frigg Cup helgen 11. desember
Vi er banemannskap her hele lørdag og søndag. Det ser ut til å bli en fin cup med mange lag, flott ramme og sedvanlig god stemning der bandyfolk møtes.
Her må vi mobilisere ihht vaktliste som kommer ut senere, og trenger både barn og voksne med og uten skøyter.

Frogner Stadion
2. treningsuke er unnagjort under fantastiske forhold på alle måter. Fra og med kommende uke vil banemannskapene utplasserer trallen med vant nede ved isflaten på "vår" del kl. 16.45. Da må treningsvaktene/foreldre iverksette rigging av banen som tar ca 10 minutter slik at vi minimerer tidstapet.

Treningene
18-20 spillere i snitt på treningene. Det er bra ! 4-6 voksne med skøyter i snitt på treningene. Det er enda bedre !! Vaktlistene fungerer.
Tirsdag; 3 stasjoner med ferdighetstrening. Vi satser mest på skøyteferdigheter og grunnleggende køllebruk.
Torsdag; er ren spilledag med fritt og veiledet spill i små og større grupper. Vi prøver allerede nå å drille inn et grunnspill, og synergien er STOR i forhold til samspill fotball.

Løkkebandy
Siden kølle og ball foreløpig ikke er tillatt på Frogner utenom Bandy-tider, så får vi se an litt hvor vi ender. Gressbanen i publikumstiden søndager fra 12.00 er jo et bra alternativ inntil videre. De som vil på løkkebandy får la jungel-sms'en gå.

Skiold Cup
Meget fint arrangement på Marienlyst sportsanlegg i Drammen sist helg. Vi hadde med 2 lag à 6 spillere (en for lite), og kampene gikk samtidig. Vi prioriterte maks spilletid, noe alle fikk.
Fasit for våre 2 lag; "Blå" og "Små", var 2 seiere, 2 tap og 2 uavgjort.

Utstyr:
http://www.idrettsmateriell.no/ hos Odd Moe i Sandvika er hvor vi henter utstyr og får 20-40% rabatt. Sterk Frigg tilknytning.
Spinn (primært sykkelbutikk) ved Frogner Stadion har et grunnleggende OK utvalg og gir 20% Frigg rabatt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar