torsdag 16. desember 2010

BANDY: Frigg Model cup 2010: Mange takk for innsatsen

Fra Kjell A. Moe:

Da er den første Frigg-cup i bandy historie; mange, mange takk for innsatsen alle sammen!

Bandygruppen i Frigg er liten, i praksis bare tre kull/lag - men meget god!

Med 68 deltagende lag, 110 kamper over totalt 27 timer (fredag kveld til søndag kveld) + rigg og rydd, var dette en rimelig stor cup i bandymålestokk. Ikke minst siden vi spilte 22 av kampene på hel bane (småguttklassen). Det var flere lag på venteliste i alle klasser, så vi skal i hvertfall ikke klage på interessen. Selve arrangementet ligger nok trolig opp mot grensen av hva vi kan klare per dato, vi er få og marginene blir små, men takket være meget sterk dugnadsinnsats fra 2002 (banemannskap), 96/97 (sekretariat, premieutdeling + fire dommerdebutanter) og A-lag (planl./org./adm./påmelding/program/kamp/dømming) + uvurderlig hjelp fra Bandyskoleinstruktørene (- hvor flere jobbet opptil 20 timer i løpet av cuphelgen m. dømming/sekretariat), kom vi i mål med heder og ære!

For langt de fleste tilbakemeldingene har vært positive, også svært positive; mange glade barn - og da blir også vi voksne glade! Og pressen følger opp; Lokalavisen Frogner var tilstede både lørdag og søndag, og kommer til torsdagen med tre saker fra cupen! 

Jeg holder på med en liten evaluering av det som var bra og det som kan bli bedre. Under hele prosessen har det vært en streng prioritering av "Nice to have" og "Need to have" (... må jo det siden vi er så få); send meg gjerne noen ord som innspill til denne evalueringen; best å ta det mens minnet er ferskt!

Vær vennlig å overbringe denne takken til alle på deres lag som hjalp til og bidro til å gjøre Frigg Model cup 2010 til en positiv opplevelse!

vennlig hilsen

Kjell
Frigg A

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar