fredag 19. oktober 2012

Melding fra Friggcupansvarlig

Kan dere lagledere formidle dette videre til foreldrene hos dere?

Tusen takk til alle dere som bidro under Frigg-cupen sist helt. Fantastisk innsats på de som møtte opp!
Nå er colakioskene hentet, popcornmaskinene levert, baner rigget ned og party-telt pakket sammen. Vi omsatte for ca 150.000 kroner.

Det er nå 02-årgangen som overtar ansvaret for de to cupene som skal arrangeres neste år, og vi i 01-årgangen som var sentrale i år tar overleveringsmøter med dem etter hvert.

Det er imidlertid viktig å minne dere foreldre om at ALLE må bidra til avvikling av cupen. På noen vakter, spesielt på lørdag møtte det opp for få mennesker, og noen møtte for seint. Det var også altfor få som møtte på rengjøringsvakta mandag kveld.
Dette må vi prøve å unngå i framtida. Dersom noen ikke møter opp betyr det at en annen må jobbe dobbelt så mye. Er det ti som ikke møter opp betyr det at ti andre må jobbe dobbelt så mye. Eller enda verre at fem andre må jobbe fire ganger så mye. Det var for mange eksempler fra helga på at avløserne ikke kom slik at den som hadde møtt opp på morgenen ble stående i for mange timer. Det er ikke for mye forlangt av dugnadsinnsats at man stiller i et par-tre timer i løpet av to helger i året.
Håper dette blir enda mye bedre framover.

Takk for oppmerksomheten!

Mvh
Hanne Gjørtz, cup-ansvarlig på vegne av 01-årgangen.
(Tilbakemeldinger på opplegg kan sendes til meg så jeg kan ta det med meg videre i kommunikasjon med klubben og 02-årgangen)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar